• The Center For Book Arts

  8 augustus 2016, The Center For Book Arts 28 West 27th Street, 3rd Floor New York, New York 10001

  Download PDF
  centerforbookarts.org
 • PZC

  9 April 2013. Dow Terneuzen. Directeur-eigenaar E. T. Lim verrichtte maandag de officiƫle handeling voor de komst van de fabriek. Hij plaatste met zijn ook aanwezige echtgenote een spa in de grond. Musim Mas is een grote producent van palmolie. Het bedrijf wil meer met deze basisgrondstof doen en verwerken tot hoogwaardigere grondstoffen. De in Terneuzen te bouwen fabriek zal grondstoffen produceren voor de was- en schuimwerking van vloeibare zepen en shampoo's. Ethyleenoxyde is daarvoor nodig en dat zal Dow Terneuzen leveren. Ter gelegenheid van de bouw van deze nieuwe fabriek, kregen de genodigden namens DOW Benelux een kunstwerk van graficus Frans Mous aangeboden.


  www.pzc.nl/
 • Schrijversinfo

  29 december 2012, weblog Mats Beek: "Beeldend kunstenaar Frans Mous liet zich in 2012 in spireren door het gedicht 'Pluk de dag' van C. Buddingh'. Hij maakte er illustraties bij, een ex libris voor Buddingh', een postzegel met het gezicht erop enz. Het geheel is in een mapje bij hem te koop. Hij maakte vijftig van die mapjes. Met de post kwam vandaag het door mij bij hem bestelde mapje (nr.8 van 50). Een prachtige aanvulling voor mij Buddingh' verzameling


  www.schrijversinfo.nl/
 • de Stem

  18 oktober 1993 | de Stem | pagina 5 Meer dan een ton voor Artsen Zonder Grenzen ... Vlinderstrikkenweekend ten bate van de Artsen Zonder Grenzen heeft het afgelopen weekend heel Zeeuws- Vlaanderen gemobiliseerd voor het goede doel.

  Download PDF
  www.bndestem.nl/
 • Exlibris Wereld

  1990, Johan Schwencke prijs. Eervolle vermelding. Fragment uit het juryrapport: "het ex libris wist een sfeer op te roepen waar de jury niet ongevoelig voor bleek".

  Download PDF
  www.exlibriswereld.nl/